کد خبر: 18854
تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۵
...

محققان انستیتو فناوری ماساچوست یک پرینتر سه بعدی مخصوص ابداع کرده اند که پسماند غذا را به عنوان ماده خام به کار می گیرد.

این ابزار که «چاپگر FOODres AI »نام دارد می تواند باقیمانده های غذای روزانه را به اشیای کاربردی تبدیل کند.

به گفته محققان پرینتر مذکور قادر به کار با انواع مختلف زباله مانند پوسته تخم مرغ، تفاله قهوه، پوست موز و ساقه های گل است و با آنها وسایل مختلفی از ماگ قهوه، زیر لیوانی و کاسه های کوچک می سازد. کاربر برای استفاده از پرینتر کافی است عکسی از باقیمانده غذا بگیردو آن را به اپ همراه ابزار ارائه کند. این اپ با استفاده از یک سیستم هوش مصنوعی شناسایی تصویر نوع زباله را ردیابی می کند.

در مرحله بعد اپلیکیشن با توجه به آنچه دریافت کرده، اشیا قابل چاپ مانند فنجان ها یا طراحی های خاص را پیشنهاد می کند. چاپگر با کمک این اطلاعات افزودنی های طبیعی را نیز به کار می گیرد تا باقیمانده غذا را به یک خمیر پلاستیک زیستی قابل چاپ تبدیل کند. در مرحله بعد چاپگر از یک سیستم اکسترودر گرم شونده با سه محوره (نوعی نازل رباتیک) برای شکل دادن خمیر به شکل مورد نظر کاربر استفاده می‌کند. پس ازپایان یافتن این عملیات کافی است کاربر پنل کناری ابزار را باز کند و شی چاپی مورد نظر خود را بردارد. تمام این کارها فقط با فشار یک دکمه انجام می‌شود.

این انعطاف پذیری سبب می شود پرینتر مذکور برای همه افراد بدون در نظر گرفتن تجربه استفاده از چاپگر سه بعدی قابل دسترس باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 15 =

آخرین‌ها